maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kauneutta vain

Seuraava blogiteksti käsittelee pelkkää kosmetiikkaa :) Kevät on ihanaa aikaa, myös kosmetiikkarintamalla. Uutuuksia tulee vähän sieltä ja täältä, ja niitä on ihanaa bongailla. Tässä muutama suosikkini, joita ainakin aion kokeilla:

 
 
Nivean tuotteita en ole käyttänyt pitkään aikaan. Jotenkin on tuntunut, että uutuudet on suunnattu jo pitkään jollekin erikoistuneelle ihotyypille; joko rasvaiselle, erityisen herkälle tai ikääntyvälle (en tunnusta!). Tämä kyllä kiinnitti huomioni. Helmiseerumi! Uuden mullistavan teknologian Q10-helmet sisältävät korkean annoksen ihon omaa Q10-koentsyymiä. Lisäksi seerumi sisältää kreatiinia ja hyaluronihappoa. Yes, kokeiluun menee! Olen muutenkin varsinainen seerumi- fani.  

Seuraava tuote on Lumenen uusi Nude Perfection -kevytmeikkivoide. Tästä on tullutkin muutama näyte aikakauslehtien välissä (todella nerokas tapa lanseerata uusi tuote, muuten). Ihana koostumus, levittyy pintakuivallakin iholla nätisti mutta ei jää kiiltelemään. Sävy 2 oli aavistuksen liian tumma vielä, sopiva sävy olisi jossain 1 ja 2 välillä. Tämän saman olen muuten huomannut usein Lumenen meikkivoiteissa, että saisivat kyllä kehitellä sävyn 1 ½, joka olisi varmaan monelle täydellinen.
 

 
Seuraava merkki, La Roche Posay, oli minulle ennestään täysin tuntematon. Eikä ihmekään, kun katselin tuotevalikoimaa. Suurin osa tuotteista on tarkoitettu herkälle, punoittavalle, vaurioituneelle tai todella rasvaiselle iholle. Erittäin hyvä apteekkisarja siis. Sain tästä Rosaliac CC -voiteesta näytteen apteekkiostoksillani. Jäin heti ensimmäisellä käyttökerralla koukkuun.
 T-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n!! Väri oli täysin sopiva, ei todellakaan liian tumma eikä liian vaalea, vaan sulautui ihoon saumattomasti. Koostumus ihana, ei kaipaa puuteria. Levitettävyys super. Ja vielä kirsikkana kakun päällä 30 suojakerroin. Se on nykyään ehdoton, koska en halua pigmenttiläiskiäni enää takaisin kevätauringon säteiden myötä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3