keskiviikko 5. elokuuta 2015

Saaressa lasten kanssa

Mökkeilimme hetken myös saaressa. Se saikin minut miettimään ylipäänsä mökkilomaa lasten kanssa saaressa. Juomavesi kannettuna maista, aurinkosähkö, kaasu, maakellari...Kuitenkin tuolla toisella mökillä on sähkö ja sen myötä paljon mukavuuksia vaikka kantovesi ja ulkovessa onkin.
Onhan sitä kuitenkin joskus eletty saaressa ympäri vuoden ilman mukavuuksia, mutta nykyään ajatuskin tuntuu varsin vieraalta.

Silti saaressa on jotain niin uskomattoman rentouttavaa ja .. kaunista! Maisemat ovat minun mieleeni. Sielunmaisemani on juuri tuollainen karu, kallioinen luonto, jossa kasvaa suorarunkoisia mäntyjä ja jäkälää. Olenkohan ollut Myrskyluodon Maija jossain entisessä elämässäni..?

Lisäksi tuo "meidän" saari on natura-aluetta, mikä tarkoittaa sitä ettei muita mökkejä lähistöllä juurikaan ole. Tuo itse saari on siis pieni, eli siellä ei ole ketään muita :) Sen vuoksi varmaan se uskomaton hiljaisuus ja rauha.
Yleensä näkyviin tulee joutsenperhe, joskus jopa pöllö. Tänä kesänä saimme kunnian nähdä tuon joutsenperheen:



Siinä ne menivät, koko perhe peräkanaa, ihanasti vanhemmat edessä ja takana jotta lauma pysyy koossa :) Eivätkö häiriintyneet yhtään vaikka mina rytistelin kameran kanssa pitkin rantaa..



Tässä hieman noita maisemia. Leikkipaikkoja löytyy siis rutkasti, mutta jatkuvasti vanhemmat valvon silmän alla, sillä mitenkään lapsiystävällistähän tuo maasto ei ole.



Nämä kuvat ovat sitten jo toisesta saaresta, jossa sijaitsee vanha perinnetila ja ihana hirsinen päärakennus :) Sieltä löytyy joka kesä metsämansikoita,  niin nytkin :)

Kaunista, vai mitä?

Sitten olikin jo parempi lähteä, tänä kesänä näitä yllättäviä pilviä on noussut vähän harva se päivä...


(päästiin kuivin nahoin perille)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3