keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Ne jouluikkunat...

Ihan pakko on päästä joka joulukuu katsomaan Stockmannin jouluikkunat. Tänä vuonna harmitti jo se, kun kulkueen katsominen jäi väliin (sekin on yksi perinne). Välillä sitä miettii, että miksi ladata kauheita odotuksia ylipäänsä jouluun ja sen perinteisiin ja rutiineihin. Sillähän ahdistaa vaan itse itsensä. Onko niillä helpompaa jotka ajattelevat että joulu on vain yksi päivä vuodessa..?

Oli miten oli, nuo rutiinit ja perinteet tuovat joulun tuntua ainakin minulle ja toivottavasti lapsillekin. Meillä on ollut perinteenä, että jokainen saa joka vuosi valita yhden joulukoristeen kuuseen. Tänä vuonna jätettiin miehen kanssa väliin, koska koristetulva uhkaa kasvaa :D Minähän en pysty kuitenkaan vastustamaan niitä vaan käyn vielä ennen joulua yksikseni, kaikessa rauhassa katsomassa joulukoristeita ja ostan jonkun ihanan...
Ja joulun jälkeenhän niitä saa -40 % :D

Valitsimme päiväksi maanantain, joka olikin ihanan rauhallinen ja lapsetkin näkivät mitä ikkunoissa tänä vuonna seikkailee:


Joulutori oli taas ihana:



Valinta oli vaikea, enkä yhtään ihmettele:


Onneksi tänä vuonna ei edes ehdotettu niitä karmeita muffinseja :D Esikoinen kyllä muistaa että "mä olisin viime vuonna halunnut sellaisen muffinsin", ja nauroi päälle.


Lopuksi tietysti Hesburgeriin. Jees. Tästä päivästä saatiin taas toivottavasti mukava kudelma muistojen tilkkutäkkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3