tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kosmetiikka TOP 5 tällä hetkellä

1. RIPSIVÄRI:  Clinigue High Lenght Mascara ! Harja vaikuttaa ensin oudolta, vihreä muovinen puikko, jossa ei nuo harjakset erotu ollenkaan. Helsingin Sokoksen kosmetiikkamyyjä suositteli tätä ripsiväriä minulle ja sanoi että sillä saa upeat Iines Ankka -ripest. No niin saakin! Omat ripseni ovat tosi lyhyet ja usein ripsiväri tahraantuu yläluomeen. Kyllä tämäkin hiukan harjoittelua vaati mutta kun homman oppii niin tulee huiput ripset. Eikä varise!


2. VALOKYNÄ: (pakollinen kaikille pienten lasten äideille jos haluaa jotenkin näyttää pirteältä)
Christian Dior Skinflash. Ei keltainen, eikä pinkki. Sävy numero 2, aivan täydellinen myös vaalealle iholle. Levittyy tosi kauniisti.


3. KULMAKYNÄ: Lumene kulmakynä sävy 3. Todella hyvä sävy, ei yhtään punertava ruskea mutta ei myöskään harmahtava. Juuri sopiva vaaleille kulmille, tulee sävyä mutta ei näytä Bresneviltä. Kulmaharja korkissa on plussaa.


4. SEERUMI (pigmenttihäiriöt): Arbutin seerumi. Kuulun niihin naisiin jotka ovat raskauden aikana saaneet kasvoihin pigmenttiläiskiä ja nyt se on jokakesäinen riesa. Tämä on ollut ehdoton suosikkini ja suurin odotuksin ostin uusitun koostumuksen jossa tehoaineita 2x enemmän. En tiedä, olisiko tilanne vielä pahempi ilman seerumia, mutta tuntuu että ennen todella sain häivytettyä läiskät tällä. Nyt läiskät ovat himmeinä nähtävissä vielä yhden pullon käytön jälkeen. Ei ole kuitenkaan tämän voittanutta joten toistaiseksi kuuluu top vitoseen.


5. KASVOVOIDE: Biotherm age fitness Aivan huippu, todella hyvä voide. Napakoittaa ihoa, mutta ei aktivoi liikaa ihon toimintoja. Minulla on sellainen ongelma että liian elvyttävät voiteet saavat ihon kukkimaan kuin teinivuosina konsanaan. Tämä on kyllä niin hintava että usein olen sen pummannut äidiltäni joululahjaksi :)


Siinäpä ne. Uusia suosikkeja tulee varmasti jatkossa, niistä sitten lisää. Jos teillä on omia suosikkeja niin vinkatkaapa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3