perjantai 4. heinäkuuta 2014

Nyt se on täällä.. LOMA!!

Tämä taitaa olla yksi niistä vuoden parhaista päivistä. Kesäloma alkaa! Se fiilis kun aamulla herää ja tietää että tänään on viimeinen työpäivä ennen lomaa. Onko se se paras tunne kun kaikki on vasta edessä?
Edelliset kesät onkin menneet lasten kanssa kotona; vuonna 2008 jäin äitiyslomalle heti kesän alussa, 2009 olin vielä kotona, 2010 olin töissä mutta pidin koko kesän hoitovapaata, 2011 syntyi kuopus ja jäin äitiyslomalle kesäkuun alussa, 2012 olin vielä kotona, 2013 hoitovapaalla... eli ensimmäistä kertaa pitkään aikaa aloitan oikein perinteisen kesäloman. Ihana tunne!

Mitään päätähuimaavia suunnitelmia ei ole, mitä nyt tuossa männä viikkoina tutkin äkkilähtöjä paniikissa kun Suomen kesä näytti siltä että se on kertakaikkiaan peruttu. Ei kai ole sittenkään jos tähän on uskominen?
Voiko ollakaan näin hyvä tuuri? No, anyway sunnuntaina startataan lasten kanssa junaan. 2 kissaa ja matkalaukku takaavat sen ettei matkasta tule ainakaan tylsä. Itse asiassa ahdistaa jo melkoisen paljon etukäteen. Viime vuonna oltiin leikkivaunussa sillä seurauksella että kuopus laski liukumäestä päin seinää ainakin 2 kertaa. Vuosihan tässä on tullut lisää ikää mutta koheltamiseen se ei valitettavasti ole vaikuttanut. Tällä hetkellä on polvet ruvella ja poskessa sinertävä kuhma kaupassa päin hyllyä päin kävelemisen seurauksena. Noh, nyt ollaan varattu paikat lemmikkivaunusta kaikille ja todettiin että sieltä pääsee sitten leikkivaunuun mutta ei tarvitse istua siinä metelissä koko matkaa..ehh.

Mökillä olisi sitten tarkoitus vaan relata. Toivottavasti se onnistuu! Näin:


Muuta ihanaa? Makkaranpaistoa, auringonlaskuja, metsämansikoita, kuivaa ritisevää jäkälää auringonpaisteessa:






Just näin. Kun ei odota liikoja, ei myöskään pety. Vai mitä?

P.s. Se pottatarra..Miten sitä aina unohtaa että kaikkea pitää ostaa 2? Myös pottatarroja näköjään.. Tai muita tarroja jos ei halua että 5-vuotias alkaa käydä uudestaan potalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3