torstai 3. heinäkuuta 2014

Ripsienpidennyksiä ja pottatarroja...

Loma lähestyy..ja sen myötä tulin ottaneeksi taas ripsienpidennykset. Sehän on asia johon jää yleensä kertaheitolla koukkuun, niin minäkin (tosin pidän reiluja taukoja, puoli vuotta tai enemmänkin). Ensimmäiset laittoi venäläinen tyttö messuilla vuonna 2010 puoleen hintaan messutarjouksena, ja siitä se sitten lähti. Vaihdellen on ollut eri tekijöitä ja tällä hetkellä käyn vakituisesti Studio NDN:ssa Pirjolla. Aivan huipputekijä, huolellinen ja mitä mukavin ihminen, kuin kotiinsa menisi :) Ripset myös pysyvät huikean hyvin ja siisteinä ihan siihen saakka kunnes putoavat nätisti pois.

No, Pirjo on lomalla ja tulikin paniikki! Mistä hyvä tekijä?? Bongasin Olivian Strictly Style -blogista monia vinkkejä hyvistä ripsienpidennysten laittajista Hki-Espoo-akselilla ja pariin paikkaan soitinkin mutta ei ollut tilaa! Espoossa, Leppävaaran Indigossa tärppäsi ja sain ilta-ajan Annille. Anni tekee vielä -30 % tällä hetkellä eli hintakaan ei päätä huimannut. Täytyy heti sanoa että paikka on aivan ihana! Siisti, kaunis, rauhallinen ja hyväntuoksuinen :) Olin ihan zen kun vaan astuin ovesta sisään. Ripsien laitossa meni 1 ½ tuntia, Annin otteet olivat tosi kevyet ja henkilönä myös tosi rauhallinen. Lopputulos on tässä:
Ripsiä on siis aikamoinen määrä :) Olen tottunut hyvin natural-lookiin joten sanoin illalla miehellekin kun katsoimme telkkaria että suorataan raskasta nostaa luomet ylös :D
Näillä siis mennään loma-aika, katsotaan kauanko kestävät. Lämpimästi voin suositella Indigoa ja Annia!


Samalla reissulla kävin myös Sellon Vauvatalo Johannassa ja ostin kuopukselle pottatarran (siis what..?) Vähän on laiskanlaista tuo 2-vuotiaan potalla käyminen ja tavoitteena olisi pasta vaipoista eroon kesällä. Katsotaan olisiko tästä hyötyä:

Kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3