keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Laitonta pituutta ripsille ja vanha suosikki

Koska ripsienpidennykset ovat tällä hetkellä historiaa eikä aikaa ole varattu seuraavaan käyntiin, kävin tutkimassa mitä ripsivärimarkkinoilla on tapahtunut. Erityisesti uudet ripsarit kiinnostivat. Tähän asti suosikkini on ollut Clinique mutta muistelen käyttäneeni hyvää "halpisripsariakin" joskus. Tosin sitä ei enää saa.

Kiinnostuin Maybellinen Illegal lenght mascarasta, koska:
  • Maskaran sinetöivä koostumus kiinnittää kuidut ripsiin ja pidentää ripsiä näkyvästi.
  • Fiber-fix -harja levittää kuidut optimaalisesti 6 kosketuspinnan avulla.
Markkinointipuhe ainakin tehosi, eikä hintakaan ollut paha, noin 16 euron tietämillä. Käytössä huomion herätti heti hillittömän iso harja.Testeriä ei ollut joten harja oli aikamoinen yllätys. Yleensä pidentävien ripsivärien harja on ollut maltillisen pieni. Tällä on vaikea saada siistiä lopputulosta sottaamatta yläluomea. Muuten ripsiväri on kyllä hyvä; kerralla ei tule liikaa väriä eikä väri mene klimpeiksi. Näyttävyyttä saa harjaamalla useita kerroksia väriä. Mutta neljää milliä ripset eivät kyllä pitene, ei sitten millään.
ILLEGAL LENGTH MASCARA

Meikkivoiteen alle löysin taas vanhan suosikkini, jonka olemassaolon olen jo ehtinyt unohtaa:
Clarins Beauty Flash Balmin .
Oho, tulipas vähän pieni kuva.. No, joka tapauksessa. Elokuun työmatkalla ostin lentokentältä pakkauksen matkakokoja; puhdistus, kasvovoide, silmänympärysvoide, vartalovoide, käsivoide... ja päädyin Clarinsiin. Siellä oli myös tama tuubi. Testasin meikin alla ja voila: mikä hehku! Ihanaa myös se että tämä tuote ei rullaa meikkivoiteen alla kuten jotkut kauneusseerumit ja tuhkimotipat. Otanpa taas luottotuotteekseni tämänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3