tiistai 23. syyskuuta 2014

Lastenkutsut

Synttäriviikonloppu onnellisesti ohi. Päätimme viettää samaan syssyyn sekä kuopuksen sukulaissynttärit että esikoisen kaverisynttärit. Molemmilla on käynyt onni syntyä heinäkuussa, jolloin kaverit ovat lomalla ja itsekin ollaan yleensä mökillä.
Näin on sitten sovittu että syksyllä juhlitaan...
Ja mikäpäs siinä. Pienelle ihmiselle on tärkeintä että ne juhlat pidetään. Ja toki myös varsinaisena syntymäpäivänä juhlitaan. Kakkukin tehdään, oli vieraita sitten neljä tai neljätoista.

Siis; viikonloppuun: Lauantain liikutus oli kauppareissu esikoisen kanssa:
"Saanko mä todella valita itse KAIKKI karkit" ???
Jotenkin omatuntoa nipisti kun mietin että ollaanko ihan natseja kun meillä ei pahemmin karkkia syödä (vanhemmat tietysti iltaisin kun lapset nukkuvat, mutta sitähän ei lasketa...)
Niin hartaana hän sitten pyöri CandyKingin laarien edessä ja halusi lisäksi ostaa ihan omilla rahoillaan (hammaskeijulta, ym.) pienet pussit itselleen ja siskolle.

Molemmille päiville tein pöllö-mokkapaloja: (ihan loistava suksee sekä lasten että aikuisten kesken)



Kakku oli lasten itse ideoima ja koristelema:



Lisäksi Angry Birds- ja Ballerina -keksejä, vaahtokarkkeja, poppareita, juustonaksuja (lähes koko pussi jäi syömättä) ja Pringlesejä. Lauantain juhliin aikuisille myös itsetehtyjä jauheliha-pizzapaloja.

Itse juhlat menivät loistavasti. Lauantaina tietysti rennoin tunnelmin koska sukulaiset olivat vain oman perheen jäseniä. Sunnuntaina pikkuihmisiä oli yhteensä 6, koska yksi ei päässyt lomailun takia tulemaan. Leikittiin piirissä "tunnistus"leikkiä, yksi piirin keskellä side silmillä, ja koettaa tunnistaa edessä olevan. Lisäksi ihan perinteista ongintaa. Vielä kun kaikki saivat miehen laittamana "tatuoinnin", oli juhlat jo loppu ja kaikki hyvällä mielellä. Myös äiti ja isä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3