lauantai 6. syyskuuta 2014

Mummolassa! Prinsessamekkoja, päiväkahvit viinereineen ja muuta

Yh-viikko on jatkunut yllättävän leppoisana. Omat arjen rutiinit pitävät siitä huolen; aamulla päiväkotiin ja eskariin, haku, ruokailu, hetki ulkona, iltapala, pesut ja god natt. Viikonloppuna päivät tuntuvat tuplasti pidemmiltä. Varsinkin tänään kun herätys oli kl 6.45. Pienempi nahkavekkari piti siitä huolen. Hän on myös sitä lapsityyppiä jolle on turha selittää että on vapaapäivä ja saisi nukkua pidempään. Kun herätään niin herätään ja piste.

Aamun pelasti lehmäpannu, tuo yksinäisen naisen pelastus. Sillä saa tehtyä kelvollisen cappuccinon, kahvi alle ja maito päälle. Nappi alas ja vehje tekee myös alkeellisen maitovaahdon. Kelpaa.


Päivän pelasti lähtö mummolaan. Olin ollut kaukaa viisas ja sopinut kyydityksen jo kl 10. Kauan enempää ei oltais voitukaan enää odottaa, seinille hypittiin jo yhdeksän jälkeen.
Onneksi tätä reissua ei sotkenut myöskään flunssa, vatsatauti tai mikään muukaan lapsiperheen lottovoitto.

Mummolaan on ihana lähteä senkin takia että matkaan ei tarvitse pakata muuta kuin oma hammasharja ja yövaatteet. Molemmilla lapsilla on mummolassa omat hammasharjat, yöpaidat ja ah, ne ihanat kirpparilöydöt eli prinsessamekot jotka kiskotaan päälle heti tänne tultua. Myöskin lelut ja värityskirjat ihastuttavat joka kerta uudestaan ja leikkejä jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Äiti saa nauttia päiväkahvit ja viinerit rauhassa myhäillen, lukea kirjaa tai käydä vaikka lenkillä jos siltä tuntuu. Täällä minä muutun näkymättömäksi ja tarpeettomaksi :-)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3