keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Tervetuloa Syksy; vieraita ja feng shuita

Syksy on ihana! Olen tullut siihen tuloksen varsinkin nyt kun on lämmintä ja aurinkoista. Vielä ei ole edes ruskaa, sitä odotellessa. Katselin vanhoja kuvia joen rannasta, kun esikoiseni oli reilun vuoden (voi haikeus...) ja sitä lehtien määrää ja värejä. Ihanaa siis odotettavissa!

Kaivoin meidän feng shui -tavaran esiin, eli aikoinaan Singaporesta ostetun pienen suihkulähteen, kas tässä kuva:
Ihana rauhoittava veden solina. Pumppu on vaan liian tehokas ja alkaa aika pian pitää purputtavaa ääntä joka menee jonnekin mieheni syvimpiin aistilokeroihin ärsyttäen niitä. Täytyypä etsiä pienempi pumppu..

Syksyllä on ihan parasta kutsua ystäviä kylään. Välillä tuntuu siltä ettei jaksaisi kun arki vie kaikki mehut. Mutta on se sen arvoista! Loppujen lopuksi on ihanaa laittaa pientä syötävää, ostaa kynttilöitä ja laittaa lyhdyt parvekkeelle. Tässä pientä vinkkiä tarjoiluun:
Feta-melonisalaattia ja pinjansiemeniä, grillattuja kanan sisäfileitä ja aiolia, vihreitä rypäleitä ja paria eri juustoa (luomu-chilijuusto ja kermajuusto) sekä valmiita cocktailpaistoksia (feta-pinaatti, tuorejuusto, salsa sekä tomaatti). Ja tietysti ihanaa täyteläistä punaviiniä. Bon appetite!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3