perjantai 12. syyskuuta 2014

Uudet suklaat kaupoissa ja yökyläilyä

Ihana syksy! Eikä vähiten siksi että kaupat ovat pullollaan uusia suklaita ja kohta myös uusia jäätelömakuja. En vaan voi olla vastustamatta molempia. Vaikka niitä syötäisiin viikkotolkulla, ne on saatava kaikki kaappiin heti (Uusi Tupla jäi toistaiseksi sentään vielä kaupan hyllylle).

Kolmen Marabou-patukan ostaja sai myös ilmaiset pelikortit :) Kortit joiden takaosassa lukee isolla Marabou. Hmmm..Otin yhden pakan vaikka ehkä ostosten perusteella olisin voinut ottaa enemmänkin.

Tänään on myös sikäli merkittävä päivä että 6-vuotias esikoisemme menee ensimmäistä kertaa yökylään ystävänsä luo. Molemmissa mummoloissa ovat molemmat lapset olleet useasti yötä ja kaikki on mennyt loistavasti, tietenkin. Esikoinenhan nukkuu mummin vieressä vaikka vanhemmatkin olisivat mummolassa yötä :)
Mutta onhan se eri asia mennä ystävän luo. Miten kihisten nämä pienet ihmiset suunnittelevatkaan kaikkea! Ensin pääsee kuulemma saunaan..sitten saavat herkkuja (lähden tänään aikaisemmin töistä ja menemme yhdessä ostamaan herkut kaupasta), ja sitten siskon petiin nukkumaan. Tai sitten kotiin yöksi, senhän näkee. Tämä kyläpaikka on nimittäin 10 metriä meidän kotiovelta jos tulee ikävä iskää ja äitiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3