maanantai 27. lokakuuta 2014

Aika ihana seerumi

Uusi kokeilu taas takana. Nyt kun kesäauringon antama hehku on taas syksyn myötä kadonnut kasvoilta niin naama näyttää, noh kalpealta ja elottomalta. Tuntuu siltä että seerumi on ehdottomasti nopein apu tähän ongelmaan. Koska kalliimpien merkkien seerumit maksavat maltaita, päätin kokeilla kotimaista Lumenea ja testiin valikoitui Time Freeze kiinteyttävä pikakaunistaja .

Näin lupaa valmistaja:
"Sekä välittömään että pitkäkestoiseen kiinteytykseen.
Unelmankevyt kiinteyttävä seerumi on erinomainen pika-apu nopeaan kaunistautumiseen, sekä ennen että jälkeen juhlien. Tässä tarkoituksessa suositellaan myös nuoremmille käyttäjille. Ihosta tulee hetkessä silminnähden kiinteämpi, säteilevämpi ja sävyltään raikkaampi. Ei sisällä parabeeneja, formaldehydin vapauttajia, mineraaliöljyä, synteettisiä väriaineita. 30 ml.
*Patenttihakemus vireillä"

Tuotetta testattuani täytyy sanoa että valmistaja on oikeassa. Heti ensikäytön jälkeen iho näytti paremman väriseltä, tasaisemmalta ja kiinteämmältä. Ilahduin myös mattamaisesta pinnasta, eli tätä seerumia voisi hyvinkin käyttää pikkujoulumeikin alla (minkä pikkujoulujen :)?). Plussaa myös siitä ettei tuotteessa ole noita mainittuja haitallisia aineita.
Olisi kiva kuulla myös muiden 40-vuotiaiden käyttäjien suosikeista!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3