perjantai 3. lokakuuta 2014

Banaania kauluksessa ja märkä sukka

Että sellainen aamu.

Miten kaikki tavarat ja vaatteet aina voivatkin olla hukassa? Tai märkiä? Tai rikki?

Osa aamuista on varsinaista kaaosta. Tuntuu että kaikki on hukassa ja se mikä ei ole, on likainen tai rikki. Oikeastaan koko show alkoi siitä kun en löytänyt sukkia. Tai löysin, märkänä kuivaustelineeltä. Kun työnsin käteni vaatekaapin sukkalaatikkoon, ulos tipahti kaikkea muuta kuin sukkia. Tai miehen sukkia. Ja sellaisia miehen jalkapöytäsukkia (vai miksi ihmeeksi niitä sanotaan) joita ei edes voi lainata???

Lopuksi jalassa oli yksi kuiva ja yksi märkä sukka. Mietinkin, että jos kenelläkään on vinkata hyvää ja toimivaa säilytysjärjestelmää, sellainen otetaan ilolla vastaan! Ikea?
Sukat, alusvaatteet, mikset myös tumput ja pipot ja villasukat. Säilytystilaa on rajallisesti ja mina kuulun niihin, jotka ajattelevat että mitä enemmän kaappeja, sitä enemmän rojua..?
Kuitenkin kaapit ovat tupaten täynnä. Sisustuslehtien säilytysjärjestelmät näyttävät olevan kodeissa jossa vaatekaapit ovat pienen huoneen kokoisia. Entä jos sellainen pitäisi saada ihan tavalliseen vaatekomeroon? Ei sellaiseen Sarah Jessica Parker -vaatekaappin?

No, märästä sukasta huolimatta lähdin töihin ja sain vielä 3-vuotiaaltani ison halauksen, banaani kädessä. Niin lähdin bussiin banaania kauluksessa. Silti hymyilytti, onhan perjantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3