tiistai 7. lokakuuta 2014

Kutitus!

Kutitus eli lasten ja nuorten Kulttuurifestivaali. Järjestetään ainakin toistaiseksi joka vuosi Espoon Tapiolassa. Tullut jo perinteeksi meidän perheessä, tosin kuopus ei ole vielä päässyt nauttimaan Kutituksen annista, tässä muodossa ainakaan. Viime viikonloppuna oli tarkoitus mennä, mutta uhma-kiukkukohtaus varmisti, ettei ihan vielä. Mikäs siinä sitten...

Lähdin esikoisen kanssa matkaan, ja jo bussissa tuli mieheltä viesti että kuopus hyytyi päiväunille. Oikea ratkaisu siis kaikin puolin ja esikoinen sai jo pitkään kaivattua "omaa aikaa" äidin kanssa.

Teemana tänä syksynä oli prinsessat ja ritarit. Mikäs sen mieluisampaa 6-vuotiaalle, prinsessaikäänsä elävälle pienelle tytölle <3

Kruunutyöpaja oli ihan number one. Ja sinne olikin jatkuva jono. Pääsimme kuitenkin rakentamaan omaa kruunua:

Toisella puolella sai tehdä ritarin kilpiä. Sielläkin oli porukkaa, mutta hauskinta oli ehkä se, että pojatkin tekivät innolla kruunuja :) Paras kombinaatio työpajoille olisi ehkä ollut 2/5, kruunujen hyväksi.

Seuraavaksi pääsimme kurkistamaan aaveritarin linnaan, joka oli kuitenkin aika "lälly". Ei sis lainkaan pelottava vaikka yritin "katso täällä on luurangon käsiäkin". Silti.


Välillä hengailimme syksyisessä Tapiolassa.


Lounaalla kävimme Stockmannin Tempossa . Lapselle lihapullia ja minulle lohisoppaa. Kyllä maistui. Haimme vielä karkkipussit mukaan ja takaisin Kutitukseen, jossa loppuhuipentumana piirretty Prinsessa Ruusunen -elokuva vuodelta 1962. Kesto puolitoista tuntia, eikä 6-vuotiaani edes haukotellut kertaakaan!

Ihana päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3