torstai 11. joulukuuta 2014

No tehoaako se valoimpulssi lopultakin pigmenttiläiskiin?

Vastaus tulee heti: Uskon että tehoaa.

Tapauksia on tietysti erilaisia ja itse opin kantapään kautta että valoimpulssihoitoon kannattaa mennä jo niiden läiskien synnyttyä, eikä turhaan odotella. Toki se riippuu aika paljon rahatilanteesta, mutta positiivista on se, että hoidossa ei tarvitse käydä useammin kuin kuukauden välein. Jotkut kiinteytys- ym. hoidot vaativat melkein viikottaisen käynnin sarjahoitona.

Olen siis itse käynyt valoimpulssihoidossa Kauneushoitola Lumiannassa , joka sijaitsee kätevästi aivan Helsingin keskustassa. Pidän myös hoitolan ilmapiiristä, tulee heti rentoutunut olo jo sisään astuessa. Annika on rauhallinen ja ammattitaitoinen kosmetologi. Valoimpulssitkin aloitettiin minulle varovasti pienellä teholla, koska ihoni ei ole kovin paksu. Kun huomattiin että iho kesää voimakkaampaakin impulssia, lisättiin tehoja. Pientä kuumotusta ja ihon aristusta kummempaa ei ole tullut jälkioireina.

Yleensä valoimpulssihoitoa suositellaan otettavaksi 3-5 kertaa. Minulla tulosta alkoi näkyä vasta
3. kerran jälkeen, kun lisättiin tehoa. Tämä johtuu siis siitä, että pigmenttiläiskät ovat kasvoissa olleet useita vuosia, tulosta olisi varmasti tullut nopeammin kun olisin tajunnut mennä aikaisemmin :)

Iho on myös joka hoidon jälkeen hyvin hehkuva ja kiinteän oloinen. Eli tekee se valoimpulssi muutakin :) Pigmenttiläiskät ovat alkanet hajoilla pienempiin osiin ja tilalle on tullut vaaleaa ihoa.

Uskomatonta mutta totta!
Viimeksi otin vielä samaan hoitoon ihonpuhdistuksen ja hieronnan ja olin ihan puoliunessa ja nirvanassa. Ihana rentoutuminen tämän arkisen räntäsateen keskellä. <3

(kuva ei ole omani)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3