perjantai 5. joulukuuta 2014

Sukka- kukka- ja vauvaterapiaa :)

Aloin tässä miettimään asioita mitkä tuovat tällä hetkellä iloa elämään. Ykkönen on tietysti oma perhe, sehän on selvä :) Pientä vauvaa meille tuskin enää tulee (nyyh..) joten otan kaiken ilon irti siskoni pienestä pojasta. Pääsen ikään kuin seuraamaan taas vauvan kasvua ja haistelemaan pientä lämmintä päätä ja nukkatukkaa aitiopaikalta.


Olen viritellyt myös kevään jälkeen sukankutimeni. Onpas muuten uskomattoman rentouttavaa! Katsoin viime talvena netistä ohjeet kantapään tekoon ja nehän olivatkin varsin hyvät ja selkeät ohjeet. Laitan ne nyt tähänkin:
http://www.yhteishyva.fi/viihde-ja-vapaa-aika/neuleohjeet-ja-askartelu/villasukan-kantapaa--kolme-ohjetta/0218010-77624

Tuossa on vielä mahdollisuus valita kolmesta eri kantapäästä se mieluisin. Itse suosin tuota vahvistettua kantapäätä eli versio 2:sta.

Tällaiset sukat sain syntymään:


Nämä ovat miehen jalkoja lämmittämään. Nyt on työn alla ystävän sukat joululahjaksi. Hän valitteli ettei omista yksiäkääv villasukkia ja on itse liian kiireinen neulomaan. Ymmärrän:
Itse olen villasukkafriikki ja pidän niitä välillä yölläkin jalassa.

Tällä hetkellä iloitsen myös tulppaaneista. Valkoinen on lemppari, nyt olen metsästänyt punaisia, mutta eipä tahdo niin vain löytyä. Valkoisetkin ovat kyllä ihan kivoja tähänkin vuodenaikaan, varsinkin punaisten kaitaliinojen kanssa:


Siinäpä ne. Lämpimiä ajatuksia ihan kaikille tähän pimeään kaamosaikaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3