maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kesä ja keskikesä ja juhannus ja KESÄ

Siis kesä on vaan niin ihana. Niin IHANA!
Tästä fiilistelystä ei vaan tule loppua. Kuten olen jo aikaisemmin kirjoittanut, en tiedä onko ihaninta tama meneillään oleva alkukesä (keskikesä?) ja loman odotus, vai se varsinainen lomalla olo, vai molemmat? Mutta, kaiken kaikkiaan; ihanaa aikaa. Enkä lähtisi Suomesta kuin ihan vain pieneksi hetkeksi jonnekin muualle, jos on pakko :D Tästä lyhyestä, valoisasta ja kauniista ajasta on vain otettava kaikki irti. Sinänsä huvittavaa kun lapsi kysyy "onko nyt kesä?" Eikä kelleen liene uutta tämän vuoden viileä alkukesä, jota päivitellään jonkun kanssa jos ei nyt joka päivä niin ainakin joka toinen.



Keskikesän ihanaa kukkaloistoa :) Ehkä me suomalaiset osaamme todella ottaa kaiken irti luonnon kauneudesta kun se on vain noin 15 % vuoden kierrosta kun täällä ylipäänsä kukkii mikään..? :D Mutta luonnonkukat ovat kyllä upeita.


Tämä kuva on otettu juhannusaattona matkalle rannalle rekisteröimään auringonlaskua :) joka ei kai sinänsä laske ollenkaan. Tosin sitä en valitettavasti jäänyt todistamaan vaan menin nukkumaan viimeisenä kl 1. On kyllä ollut niitäkin juhannuksia, kun on ulkona istuttu se lyhyt pimeä hetki ja menty nukkumaan vasta kun aurinko valaisee jo puun runkoja, Voi, olisihan se joskus vielä kivaa valvoa koko yö ( muutakin kuin vaippahousun takia :D)


Juhannus sinänsä meni mukavasti anoppilassa. Rennosti. Kuten kuvasta näkyy, olin apukuskin paikalla:


Eikä ollut edes ruuhkaa :D lähdettiin siis juhannusaattona puolilta päivin ajelemaan. Lapset nukkuivat koko automatkan ja aikuiset höpöttelivät. Ihana anoppi oli jo käynyt ennakolta kaupassa joten siitäkään ei tarvinnut huolta kantaa. Ah, joskus on vaan niin ihanaa antautua hemmoteltavaksi!

 
 
Juhannuksen asiankuuluvat lisävarusteet :) ...
 
 
 
... ja se laskeva aurinko :) Tämä kuva on otettu siinä puoli kymmenen tienoilla. Lohdutin itseäni että heinäkuun lopussa aurinko laskee jo paaaljoon aikaisemmin ja niitä purppurataivaita saa silloin kuvata vaikka joka ilta. Nyt oli tyytyminen tähän.
 
 
Lämmin hiekka varpaiden välissä :) Jaettu kuohuviinipullo ja oman siipan seura. Lapset anopin luona, tekstiviesti: "lapset nukkuu, tulkaa hissukseen". Loppuilta pelattiin Trivial Pursuitia kolmisin, hämärässä, lapset tuhinaa kuunnellessa. Ihana ihana kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3