keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Hieman seerumeista

Lupasin tuossa keväällä testata muutamia seerumeita Biothermilta ja Nivealta. Nyt olen testannut niitä kaikkia ja tadaa...tulokset tulevat tässä :) :

Ehdoton voittaja:
Biotherm Serum in oil.


Tuote on tarkoitettu vain yökäyttöön ja siten olen sitä käyttänytkin. 4 painallusta riittää koko kasvoilla ja kaulalle eli tämä on todella riittoisaa. Mitään radikaalia en sinänsä ole huomannut, mutta pärjään ainakin näin kesällä pelkällä tällä, ei tarvitse enää voidetta lisäksi. Suureksi surukseni pigmenttimuutokset eivät ainakaan vielä ole vaalentuneet, tosin eivät tummuneetkaan sen kummemmin.


Kakkossijan ansaitsee Nivean Serum in pearls . Ostin sen kympillä Sokoksen 3+1 päiviltä ja olihan kyllä todella hyvä tuote! Olen joskus Nivean kroppavoiteita käyttänyt, mutta kasvovoiteiden käyttö rajautuu aurinkovoiteisiin. Tämä oli kyllä tosi positiivinen juttu ja niinikään riitti itsestään yökäyttöön. Pallukat ovat tosi kivoja :D tuote levittyi hyvin ja oli enemmän voide-seerumi kuin pelkkä seerumi.



Jumbona maaliin pääsi tällä kertaa Biothermin Skin Best -serum in cream. Todella erikoinen, voidemainen ja samaan aikaan puuterimainen koostumus joka vain liukui iholla imeytymättä sen kummemmin. Jäi sellainen outo silikonimainen pinta ja päälle levitetty meikkivoide tai värillinen kosteusvoide rullaili seerumin päällä. Sinänsä outoa, koska tämän sarjan yö- ja päivävoiteet ovat ihan huippulaatua. Mutta seerumi ei nyt ollut onnistunut veto, joskus näinkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3