tiistai 28. heinäkuuta 2015

Ihan vaan olemisen riemua

Kyllä kesällä on sitten vaan niin ihanaa! Erityisesti lomalla :-)
Kun olen pohtinut sitä, mikä onkaan ihaninta, se kun kesä on alussa ja kaikki edessä, vai sitten se lomalla oleminen... No, nyt koetin oikeasti ottaa ilon irti hetkissä elämisestä. Tosiasiahan on, että lapsiperheen loma väsyttää aina jollain tapaa vanhempia (se joka väittää muuta, niin valehtelee...), mutta onhan siinäkin hetkensä :) Ainakin illat, kun mussukat tuhisevat sängyissään ja aikuisilla on edessään lasi punaviiniä ja mahdollisesti hyvä leffa läppärissä (kuten meillä).


Tässä on varpaiden uittoa ja muuten vaan fiilistelyä laiturilla :) Tämä laituri näkyy nyt vähän niinkuin joka kuvassa, mutta on oikeasti paikka numero1, jos vaan sää sallii. Ehkä tänä kesänä se ei sallinut niin usein kuin edellisinä, mutta kuitenkin ihan riittävästi. Vesi oli tietysti kylmää kuten tähän kesään kuuluu, mutta kyllä sinnekin pystyi ainakin saunasta pulahtamaan.

 
Joka persiinsä nostaa...sanoo jo vanha sanontakin. No näin kävi :) Tämä nuken hoito alkoi muuten esikolla aika yllättäen tuolla mökillä. Kyseessä on vanha vauvanukke, joka ostettiin hänelle pikkusiskon synnyttyä, ja on joka kesä saanut hyvää hoitoa, mutta nyt se reissasi mukana ihan joka paikassa. Sukka päässä :D
 
 
Oho, kissakin pääsi kuvaan :) Catfie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3