perjantai 21. elokuuta 2015

Olaplex - ja hiukset syntyvät uudelleen

Olen nyt lähes jokaisesta naistenlehdestä lukenut mullistavasta uutuudesta hiustenhoitoon. Tämän hiusten uuden alun nimi on Olaplex. Koska hiukseni ovat luonnontaipuisat ja kesän jäljiltä muistuttivat ratisevaa heinäpeltoa, päätin kokeilla. Sopiva kampaamo löytyikin läheltä, nimittäin Nette's Hair and Beauty . Hoito tehtiin pesupaikalla. Ensin levitettiin aine numero 1, jonka annettiin vaikuttaa noin 5 minuttia. Kerrankin oli mukava maata pesupaikalla, kun jalat sai ylös ja niskakin oli hyvässä asennossa. Myös pyyhettä tarjottiin niskan alle, mutta en kokenut sitä tarpeelliseksi.

Seuraava aine saikin vaikuttaa sitten jo 20 minuuttia. Siinä ei kuitenkaan ollut tarvetta maata niska kenossa, vaan sain lukea lehtiä. Tämän jälkeen hiukset pestiin ja seurasi aivan taivaallinen päänahan ja niskan hieronta!! Siis TAIVAALLINEN. En ole koskaan ollut kampaajalla, joka hieroisi myös niskan päänahan hieronnan yhteydessä.

Entäs hiukset. No, kiiltoa, kiiltoa, kiiltoa. Myös kampa soljui läpi, ei jälkeäkään takkulatvoista.

Kotiin voi ostaa hoitoaineen joka luonnollisesti pidentää vaikutusta. Aionkin sen ostaa, joskaan budjettini ei tällä kertaa vielä antanut periksi. Ja hoitoonkin aion mennä uudestaan :)


Olaplexista voi lukea lisää täältä:
http://www.kcprofessional.fi/olaplex.html

Tähän on muuten pakko lisätä vielä, kun pesin hiukset ekan kerran tämän hoidon jälkeen, niin hiukset tuntuivat about 3 kertaa paksummilta kuin normaalisti!! Eli tulos parani vielä ekan pesun jälkeen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3