torstai 17. syyskuuta 2015

Arctic Arbutin tuotteet pigmenttiläiskiin ja couperosaan

Sain testattavaksi seerumin ja kasvovoiteen Arctic Arbutin -tuoteryhmästä. Tuotteet sisältävät pakurikääpää, arbutiinia (sianpuolukasta), mustikkaa ym. muita yrttejä. Pakurikääpä sisältää runsaasti antioksidantteja ja arbutiini vaalentaa liikapigmenttiä. Mustikka taas toimii "anti aging" -tyyppisesti ja parantaa kollageenin rakennetta.Tuotteet onkin suunniteltu ikääntyvälle iholle (oh my god...). Arbutiini toimii myös luonnollisena UV-suojana. Tuotteiden sisältämä hyaluronihappo taas täyttää ihoa ikäänkuin sisältäpäin, koska se pystyy sitomaan suuren määrän vettä. Näin ollen se siloittaa ihoa ja pitää sen joustavana.


Seerumi on suunniteltu nimenomaan vaalentamaan maksaläiskiä. Itse en kärsi couperosasta, enkä punoittavasta herkästä ihosta, jollaiselle tuote on myös sopisi erittäin hyvin. Joskuhan Arbutin-sarjalla oli sellainen, sanoisinko erittäin suomalainen tv-mainos saunovasta naisesta, jonka kasvot sitten punoittelivat saunan jälkeen. Sanottakoon, että nykyinen mainonta on kokenut huiman positiivisen muodonmuutoksen! Plussaa myös tyylikkäistä pakkauksista.


Olen luvannut raportoida 4 viikon käytön jälkeen tuotteiden vaikutuksista. Tähän mennessä voin jo sanoa, että iho todella tuntuu sileämmältä ja väri on jotenkin hehkeämpi. Pigmenttiläiskissä ei ole vielä vaalennusta tapahtunut, mutta voi olla että siihen ei riitä edes 4 viikkoa. Jää nähtäväksi.

Lisäys: 4 viikon käytön jälkeen voin sanoa, että tuotteet kyllä vaalentavat pigmenttiläiskiä. Toimii! Vielä ne eivät ole kadonneet mutta vaalentuneet huomattavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3