torstai 14. tammikuuta 2016

LUX Helsinki

Valofestivaali LUX oli minulle uusi tuttavuus. En edes tiedä, miksen ole aikaisempina vuosina rekisteröinyt koko juttua. Ehkä siksi, kun nyt sen mainostettiin olevan ensimmäistä kertaa keskustassa, ikäänkuin kaikkien tavoitettavissa (ei hajua missä se siis aikaisempina vuosina on ollut...)



Me saimme isovanhemmat meille lastenvahdeiksi, joten saimme aikaiseksi oikean treffipäivän! Leffaan ja valofestareille. Leffa oli tällä kertaa deittiseuralaiseni, siis arkisemmin oman aviomieheni, valitsema uusi Star Wars. Olen nähnhyt ne kaikki, seurustelumme alkuaikoina teimme diilin, että minä katson ne kaikki 70-80-luvun Star Warsit ja mies katsoo Tuulen Viemän. Mies tykkäsi Tuulen Viemästä, minä en niinkään innostunut Tähtien sodasta.
Mutta täytyy sanoa, että tämä uusi oli kyllä ihan onnistunut. Itkettikin. Onneksi soiteltiin siskon kanssa seuraavana päivänä, kun hekin olivat käyneet katsomassa ko.leffan: "Itkit säkin? No niin mäkin." En ollut ainoa :)

Tässä vähän kuvia Luxin valoloistosta:
Sunnuntaina oli muuten aivan pilvin pimein porukkaa, eli esimerkiksi nuo Sofiankadun hauskat hahmot olisi pitänyt käydä katsomassa jonain muuna päivänä. Yritä nyt ottaa sitten kuvaa kun aina joku poseeraa hahmon vieressä..




Vanhan kirkon puiston kappeli

 Tämä yllä oleva oli suosikkini!


Nämä kuvat ovat Sofiankadulta. En edes viitsi niitä enempää suurentaa, koska ovat ihan rakeisia kännykkäräpsyjä.

Kylmäkin muuten oli!

Hienoin kaikista oli kyllä Unioninkadun päädyssä olevan rakennuksen seinä, joka valaistiin valoin ja kuvin. Ne vaihtuivat klassisen musiikin tahtiin. Upea. Siitä ei löydy kuin yksi heilahtanut kuva, ja muutenkin olisi pitänyt kuvata videota. Kuka lie sen tehnytkin, niin pisteet ja papukaijamerkki, sekä iso kiitos mahtavasta elämyksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3