tiistai 12. tammikuuta 2016

Ripsivärihelmi!

Olen tottunut luottamaan aasialaiseen kosmetiikkaan, ja erityisesti japanilaiseen.
Seerumit ja kasvovoiteet varsinkin ovat huippuluokkaa (ja huippukalliita).

Kicks:stä löysin tämän japanilaisen kuitumaskaran, Fiberwig paint-on-lashes.



Muistan aikoinaan ostaneeni ripsivärin, jossa ensin laitettiin yksi kerros ripsiväriä, sitten pelkkiä kuituja (jotka kuivana rapisivat pitkin poskia..) ja sitten taas muutama kerros väriä. Ihan näyttävä lopputulos, mutta hiukan työläs ja aikaa vievä. Nyt kun aamuisin aika on muutenkin kortilla, ei tule mieleenkään lähteä pelleilemään tälläisillä asioilla :D

Ripsipidennykset ovat oivat, mutta niistäkin on hyvä pitää taukoa.

Tämä Paint-on-lashes vakuuttaa pakkauksessa, että "no more panda eyes". Sehän sopii. Minulla on ilmeisesti sellaiset silmät että aika moni ripsari tuhrii silmänaluset päivän mittaan harmahtaviksi. Siihen on moni muuten hyvän oloinen tuote kaatunut, enkä ole ostanut enää samaa.

Tämä on nyt ekaa päivää käytössä ja tuli testattua tuolla lumituiskussa. Hyvin pysyy! Ainoa miinus on hiukan kuiva koostumus, eli väri pitää todellakin levittää "kerros kerrallaan", aika monta kerrosta saa olla että tulee näyttävä. Mutta pidennys on HUIKEA! Tämä jää käyttöön.


Jälkihuomautus 13.1.
Nyt on ensimmäistä kertaa poistettu myös tämä ripsiväri. Lähti lämpimällä vedellä suit sait eikä tahrannut yhtään. Huippu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3