keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Viikonloppukuulumisia

Viikonloppuna käytiin leffassa, kampaajalla ja ravintolassa. Esikoisen pitkä tukka on ollut jo kauan oikea murheenkryyni. Pari tosi tiukkaa huovuttunutta takkua, joiden suhteen minä olen jo toivoni menettänyt. Koettanut vaan harjata sen mitä pystyn ja letittänyt yöksi ja päiväksi leteille jottei tukka sotkeennu enempää. Hän kun on vielä kaiken lisäksi omaa erittäin herkän päänahan, eikä sen vuoksi ainakaan takkuharjalla harjaaminen tosiaankaan onnistu. Edellinen kampaamokerta jätti traumat, kampaaja oli sen verran ronskiotteinen. Sileää tuli mutta äidinkin teki pahaa katsoa.
Nyt löytyi onneksi ihana kampaaja aivan läheltä ja sinne mennään jatkossakin. Käsittely kesti 2 tuntia, voitteko kuvitella!
Käytössä on jo jätettävä hoitosuihke ja hiusöljy, hoitava shampoo ja hoitoaine. Jos löytyy jotain lisävinkkejä niin kiitollisuudella otetaan vastaan!

Kampaajan jälkeen olin luvannut tytölle ravintolaruokailun. Itse olin hieman flunssainen ja niinpä unohdin lapsen takin hetkeksi lastenhoitohuoneen vessaan. No, sieltä kun takki tovin päästä haettiin, oli lapsen kännykkä varastettu takin taskusta. Uskomatonta!
Takin pienuudesta ja Frozen-aiheisesta kotelosta kävi hyvin selkeästi ilmi että kyseessä on lapsen puhelin. Kyljessä vielä nimi ja numero mihin voi soittaa jos puhelin löytyy.
Eipä paljon rosvon omatunto soimaa. Onneksi iPhonea on turha varastaa, jos sitä aikoo vielä käyttää. Puhelin on lukossa ja avaamisen jälkeen menee "lost"-tilaan, eli sitä ei voi käyttää. Lisäksi saamme ilmoituksen jos joku avaa tuon puhelimen. Ai tätä ihanaa tekniikkaa.
Voisin kyllä seuraavaan puhelimeen laittaa pienen tarran jossa kerron tämän informaation. Säästyypä vaivaa kaikilta.

Viikonloppu meni siis flunssaa odotellessa. Koska olen äärimmäisen huono sairastamaan, mentiin vielä sunnuntaina Buranan voimalla leffaan. "Kunnon dinosaurus" oli onneksi ihan hyvä ja 3D:na uusi elämys pikku koululaiselle. Sitten olikin voimat pois ja olen potenut flunssaa siitä saakka.

Onneksi on laskiaispullat, kudin ja naistenlehtiä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3