maanantai 22. helmikuuta 2016

Kauneusshotti

Sain testattavakseni Vivania Beauty Shot - kollageeni-hyaluronihappo-C-vitamiinivalmisteen, jonka mainostetaan auttavan ihoon vahvistaen sen rakennetta ja parantavan sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.

Testaan ilolla, johan olen jo ylittänyt tuon 40 vuoden surullisen kuuluisan rajapyykin. Muistan aina, kun anoppini sanoi (olisinkohan silloin ollut pikkuisen päälle 20v.) että neljänkympin jälkeen sitä yhtäkkiä herää ja huomaa todella rupsahtaneensa. No, uskallan sanoa ettei onneksi ihan näin ole käynyt mutta tokihan sitä varsinkin aamulla huomaa kaikki rypyt ja silmäpussit.

Uskon muuten paljon sisäiseen kauneudenhoitoon, vaikka tokikin mielelläni testaan kosmetiikkaa ja anti age-tuotteita. Hyvä ravinto, riittävä uni ja ulkoilma tekevät kolminkertaisesti sen mitä paraskaan ryppyvoide.

(hyvinhän minä tuosta putelista heijastun, pyjamassani :D)

Vivania Beauty shot on nestemäinen, persikanmakuinen geeli. Ikäväkseni huomasin että tuotteessa on ihan ehtaa sokeria. Valmistajan mukaan raaka-aineiden maku on sen verran tyrmäävä että pelkällä persikka-aromilla kukaan ei saa tätä alas. Uskon! Stevia tms. olisi varmaan vaihtoehto mutta taitaisi nostaa tuotteen hintaa aika lailla.

Beauty Shottia suositellaan käytettäväksi ainakin 4-8 viikkoa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi olisi hyvä käyttää tuotetta jatkuvasti 12 viikon ajan. Olen nyt kutakuinkin kuurin puolivälissä, muutama päivä sitten avasin toisen pullon.
Olen jo huomannut että iho tuntuu kosteutetummalta eikä iltapesun jälkeen poskia kiristä talvesta huolimatta. Varsinaista ryppyjen madaltumista en ole vielä huomannut, mutta onhan tässä aikaa :)

Palaan loppuraporttiin kunhan kuuri on ohi. Siihen asti - kippis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3