keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Eka harrastus

Meidän perhe on alkanut harrastamaan! :)
Onpas tosi erikoista...Kuulen jo ajatuksenne :D
Olen siis ehdottanut 7v. esikoiselle kaikkea lentopallosta taekwondoon ja partioon (kaikkea olisi tarjolla ihan puolen kilometrin sisällä), mutta ei kiinnosta. Olin jo varmaankin turhan painostava koska sain kuulla että "oikeasti, on mulla paljon sellaisia kavereita jotka ei harrasta mitään."
Hyvä että osaa pitää puolensa kiihkoilija-äitiä vastaan.

Ja onhan tästä asiasta paljon kirjoitettukin, että nykylapset väsyvät harrastusten määrään ja se mitä lapset oikeasti haluavat, on kiireetön aika kotona koko perheen kesken. Ja se on ihanaa kyllä ihan näin vanhemmankin näkökulmasta. Sitten taas paljon kirjoitetaan ja puhutaan myös siitä, että harrastus pitää pois kadulta hengaamasta sitten murrosiässä ja sen takia harrastus olisi hyvä olla jo vakiintunut siinä vaiheessa. Tiedä häntä.

Esikoinen on piirtää jatkuvasti ja joka paikassa. Ja katsoo taidevideoita iPadista. Varmasti joku taidekerho olisi hänelle nappijuttu, mutta niitä taas ei ole tarjolla juurikaan. Ehkä kesällä.

Mutta asiaan: mitä meidän perheessä nyt harrastetaan? Oltiin juteltu kuopuksen kanssa, että kokeillaan tanssia tammikuussa. Tämä kaatui kahden kuukauden flunssaputkeen, mutta nyt sitten maaliskuun alussa mahduttiin vielä mukaan tanssiryhmään. Ja hyvin mahduttiinkin, koska ryhmä oli vaarassa loppua pienen osallistujamäärän vuoksi.
Mikä parasta, tanssi on meidän kotoa 300 m päässä. Ihan huippua!


Ensimmäinen tunti meni ihan ylikierroksilla. Vähän toinenkin. Kolmannella iski ujouspuuska eikä tunnille menosta meinannut tulla mitään. Huomenna on neljäs tunti. Viimeksi kuopus sanoi kotona ettei aina haluaisi tehdä niin kuin opettaja sanoo :D Pieni performanssitaiteilijani <3


Tätä jatketaan kesäkuulle ja katsotaan syksyllä jatkoa.




Olisi kiva kuulla muidenkin kokemuksia siitä, PITÄÄKÖ 7-vuotiaalla olla jo harrastus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3