perjantai 5. huhtikuuta 2019

Auttaako mikään ihon pigmenttiläiskiin

Sain viestin sähköpostiini koskien vanhaa kirjoitustani maksaläiskistä ja siitä tehoaako niihin mikään. Kirjoitus löytyy täällä 
Innostuin taas pitkästä aikaa kirjoittamaan blogia ja täytyy sanoa että kirjoittamista on ollut ikävä! Blogin päivittäminen käy työstä ja se tuntuu kovin yksinäiseltä. Kiitos siis sinulle, sähköpostin kirjoittaja <3

Tosiasia on etteivät mitkään seerumit tai voiteet ole minulla pigmenttiläiskiin auttaneet. Paras oli kuitenkin kotimainen Detrian Arbutin, josta käytin samaan aikaan sekä seerumia ja päivä- ja yövoidetta. Aluksi ei tapahtunut yhtään mitään mutta ennen kuin putelit olivat tyhjillään, olivat läiskät selkeästi vaalentuneet.

Tehokkain apu on ehdottomasti valoimpulssi. Kärsivällisyyttä sekin vaatii, ainakin minun tapauksessani jossa läiskät olivat jo vanhoja ja iho..öhöm myös vanha, siis yli 40-vuotiaan naisen iho. Yleensä sanotaan että jos 3 hoitokerran jälkeen ei tuloksia ole näkyvissä, ei hoidosta todennäköisesti ole apua. Näköjään minun ihossani muutokset tapahtuvat hitaasti ja syvällä ihon kerroksissa, sillä monen kuukaudenkin jälkeen näin ihon pinnan muuttuvan.
Suuri pigmenttiläiskä keskellä otsaa, jonka olin saanut 2.raskaudessani, ikäänkuin sirottui pienemmiksi läiskiksi otsalle ja seuraavissa hoidoissa nekin vaalenivat.

Nyt olen käynyt taas pari kertaa valoimpulssissa vakipaikassani kauneushoitola Lumiannassa ja joka kerran jälkeen iho näyttää tasaisemmalta ja paremman väriseltä. Annika tekee myös ihanan kiinteyttäviä hoitoja mm. radiofrekvenssilla, suosittelen testaamaan! Annika on kehittänyt myös kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjan jonka kauneusseerumi on huikean hyvä!

Kesällä tietysti suojaaminen 50 suojakertoimella on tärkeää ja saapa nähdä millainen tilanne on taas kesän jälkeen. Mutta jos vertaan ihoani aikaan ennen valoimpulssia, ero on jättimäinen. Vaikka olin vuosia nuorempi, ihoni näytti vanhemmalta kuin nyt! Mielestäni valoimpulssi tehoaa myös juonteisiin.

Ajatelkaa, ihan kohta on taas kesä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3