keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Haluan pestä hampaat ITTE!

Nyt ollaan siinä tilanteessa että 6-vuotiaani haluaa ehdottomasti pestä hampaansa itse. Käytössämme on sähköhammasharja, joka on mielestäni ehdottomasti parempi kuin tavallinen hammasharja, sen huomaa jo omassakin käytössä.

Käytännössä siis lapsi pesee itse sähköhammasharjalla, ja vanhempi käy vielä läpi hankalimmat paikat. Ollaan selitetty että varsinkin uudet pysyvät hampaat on tärkeää harjata huolellisesti sillä niiden tilalle ei tule enää uusia hampaita. Second change on siis ikäänkuin käytetty.

Ihkaensimmäinen lahjani josta nyt kirjoitan, on Philipsin Sonicare for kids, erityisesti yli 4-vuotiaille tarkoitettu sähköhammasharja. Mukana tulee 10 vaihtotarraa, joilla voi helposti muokata harjasta ihan uudenlaisen:
Varsi on ergonomisesti sopiva lapsen käteen, ja hauskat äänet kannustavat harjaamaan tarpeeksi pitkään (tavoite 2 minuuttia (!!)).
Lapsen mielestä uusi harja on ihan huippu ja hampaiden pesua odotetaankin illalla jo kovasti :)
Myös pienemmälle 3-vuotiaalle on oma harjansa jo käytössä. Tuo 4+ ei siis oikein meidän perheessä päde, samat oikeudet on saatava kuin isosiskollakin.
Olisipa muuten kiva kuulla kommentteja, minkä ikäisinä muut lapset saavat itse pestä hampaansa?


Tekniikkafriikki-mieheni intoili siitä, että harjassa on litium akku. Kaikille jotakin.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3