keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Haluatko kuulaan ja sileän ihon?

Testissä Madaran hedelmähappoja sisältävä ja kuoriva naamio. Tuotteen omilla sivuilla sanotaan näin :
"Tämä aktiivinen, rakeeton AHA-kuorintanaamio tekee ihostasi hetkessä säteilevän luonnon aktiivisten hedelmähappojen ansiosta. Kvittenin hedelmähapot ja C-vitamiini yhdistettynä kosteuttaviin maitohappoihin sekä rauhoittavaan mustaseljaan kuorivat ihosi tehokkaasti ja tekevät sen heleämmäksi, säteilevämmäksi ja sileämmäksi. Hedelmähapot kuorivat ihoa ja poistavat kuollutta ihosolukkoa kirkastaen ihoa ja tehden siitä vastaanottavaisen muille hoitotuotteille. Hedelmähappokuorintaa suositellaan erityisesti samealle, väsyneelle ja ikääntyvälle iholle, jossa on juonteita, ryppyjä ja maksaläiskiä, sekä himmeälle iholle, jossa on tukkeutuneita ihohuokosia tai aknea. Ei sovellu erittäin herkälle iholle. Vegaaninen tuote. "

Sanotaan että eipä paljon mene vikaan. En tunnusta että minulla olisi väsynyt ja ikääntyvä iho mutta pigmentin epätasaisuutta löytyy ja myöskin kuivuutta ja pintaryppyjä. Naamio alkoi kirvellä aika pian heti kun sen oli iholle levittänyt, joten voin uskoa ettei ihan herkälle iholle sovi. Itselläni on aika ohut iho ja se punoittaa herkästi, mutta huomaan kestäväni hyvin myös voimakkaita tuotteita ja kuorintoja sekä esim. valoimpulssihoitoa.

Annoin naamion vaikuttaa 10 minuuttia, ja sitten pesin hehkeät kasvoni :) Eli iho oli todella hyvän ja terveen värinen ja sileä kuin rantakivi. Tykästyin ja tämä jää ehdottomasti vakituiseen käyttöön.

Toinen testissä oleva tuote on Diorin Hydra Mask -yönaamio, lupauksena " kuin olisit nukkunut 8 tunnin yöunet", eli sileän, kosteutetun ja hehkeän hipiän. Säännöllisyys takaa vielä paremman lopputuloksen. No, viime yö oli ensimmäinen, jonka nukuin tällä yömaskilla joten ei ole muuta kokemusta, mutta kyllä iho oli tosi sileä ja kosteutetun näköinen aamulla. Jännittyneenä odotan jatkoa  :-) Ihana tuote kaiken kaikkiaan.


2 kommenttia:

  1. Madaran Detox-naamio on myös tosi hyvä :) T. Heidi

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kommentista <3 Täytyypä kokeilla sitäkin. Madara on minulle ihan uusi tuttavuus :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3